Zkrácené vyučování dne 7. 2. + loutkové divadlo

07.02.2013 12:55

 

Vážení rodiče, vzhledem k vysoké absenci na základní škole (52% dětí dnes chybělo) bylo dnes dětem zkráceno vyučování na 4 vyučovací hodiny. V páté vyučovací hodině se žáci naobědvali a do 12:35 trávili čas v ŠD pod dohledem paní vychovatelky.

Vzhledem k vyhlášení ředitelského volna pro vysokou nemocnost dětí jsme byli nuceni přesunout také výchovný koncert, který byl na pátek 8. února naplánovaný. O vystoupení děti na základní ani mateřské škole nepříjdou, nový termín byl stanoven na pátek 15. března 2013. Děti, které již 50,- Kč přinesly, mají koncert zaplacený, děti, které byly nemocné a koncert v březnu zhlédnou, donesou 50,- Kč třídním učitelkám před koncertem. O termínu výběru budete včas informováni. Děkujeme za pochopení.

Dnes ve druhé vyučovací hodině zhlédly děti neplánovaně loutkové divadlo, které bylo původně objednáno pouze pro MŠ. Cena tohoto představení, které se dětem velmi líbilo, byla 30,- Kč. Věřím, že tento mimořádný krok (zapříčiněný vysokou nemocností) chápete. Po jarních prázdninách prosím pošlete po dětech těchto 30,- Kč třídním učitelkám. Přeji Vám i Vašim dětem pohodové jarní prázdniny.

 

S pozdravem Mgr. Martin Fiala, ředitel školy