Školní florbalový turnaj vyhráli chlapci z "Dortmundu"

31.01.2012 21:06

Škola zná své vítěze ve florbalovém turnaji. Ten se uskutečnil v poslední den 1. pololetí, tedy 31. ledna. Do turnaje se přilásila celkem 4 družstva, jež doplnil navíc tým "Celníků" složený z pana školníka a pana ředitele.

Protože se hrálo systémem "každý s každým" v jedné skupině, čekala každého z účastníků čtyři náročná utkání hraná na 9 minut. V brankách poprvé stanuli noví gólmani "dřeváci", ale jejich bravurné výkony nenechaly publikum chladné. Nakonec po 2 hodinách bojů se z vítězství v celém turnaji a sladkých odměn radovali hoši, kteří akci absolvovali pod názvem "Dortmund" - Zdeňa Kuja, Dan Pivoňka, Vojta Štastný a Roman Svačina. Na druhém místě se po výborném výkonu umístily "Růžové holky" - Kačka Fiurášková, Magda Režňáková a Ivča Vojtková. Bronz zbyl tentokrát na chlapce z týmu "CSKA Moskva" -  Michala Bačíka, Víťu Kočvaru a Martina Zelinku. Petrovjany reprezentoval tým "Florbal Club Petrov", ve složení David Mareček, Dominika Slačíková, Lenka Tomšejová a Hana Marečková.

Nejlepším střelcem turnaje se po dramatickém penaltovém rozstřelu stal Zdeňa Kuja, který s 11 přesnými zásahy překonal Dana Pivoňku, jež vsítil o 2 branky méně.

 

Fotogalerii z turnaje naleznete zde...