Prosba o ceny do tomboly na taneční večírek

19.02.2013 14:14

 

Vážení rodiče,

 

dovolte mi, abych Vás srdečně pozval na TANEČNÍ VEČÍREK naší školy, který se uskuteční již tuto sobotu 23. 2. 2013 od 19:30 v tělocvičně ZŠ Petrov.

Počítáme s kapacitou 95 míst, přičemž k dnešnímu dni je stále ještě asi 18 vstupenek k dispozici. Proto neváhejte a přijďte se pobavit na akci, kterou jsme pro Vás v letošním roce obohatili o několik novinek – krom zcela nových vystoupení (taneční skupina GESTO, účastník finále Československo má talent + Veronika Mišková, mistryně Evropy v karate) vás čeká degustace 20 vzorků vína. Součástí vstupenky, kterou můžete zakoupit v MŠ u paní učitelky Březovské (tel. 737 968 697), je také degustační sklenice na víno.

 

Na akci bude v provozu BUFET. Pan Michal Staněk pro vás připravil dva pivní speciály za luxusní cenu, guláš, alkoholické i nealkoholické teplé i studené nápoje, slané občerstvení.

 

Závěrem Vás prosíme o poskytnutí darů do tomboly, kterou chceme připravit v co možná nejbohatší podobě. Pokud máte tu možnost, přineste ceny do tomboly do budovy ZŠ a to nejpozději do pátku 22. února do 14 hodin. V seznamu cen bude samozřejmě figurovat vaše jméno. Pokud jste podnikatel a máte zájem o propagaci vaší firmy na materiálech, které budou umístěny na každém stole (vinný list, seznam cen do tomboly, program večírku), kontaktujte mne, prosím, co nejdříve na tel. 725 988 451. 

 

Těším se, že společně prožijeme večer plný hudby, tance a zábavy!

S pozdravem Mgr. Martin Fiala, ředitel školy